Tanden bleken

Tanden bleken

Een stralende look is meer dan alleen uiterlijk. Meer dan alleen je dagelijkse beautyritueel. Stralen is je mooi voelen. Het gevoel dat je zorgt voor jezelf en je lichaam, weten dat je er goed uitziet, je eigen schoonheid voelen en beleven van binnenuit.

Het is dat gevoel dat maakt dat jouw glimlach sprankelt en straalt op de mensen om je heen. Adore Your Smile® by Peau d’Or® laat jouw glimlach sprankelen van binnen én van buiten – A smile to be adored!

Adore Your Smile is een professionele behandeling voor het reinigen en bleken van de tanden. De behandeling is pijnloos, volkomen veilig en de producten zijn geheel conform de strenge Nederlandse wetgeving vervaardigd. Adore Your Smile is een professioneel en volledig programma voor het reinigen en witten van de tanden.

Door verschillende (externe)factoren kunnen je tanden snel van kleur veranderen. Roken of het drinken van koffie, thee of wijn hebben invloed op het tandglazuur waardoor er verkleuringen kunnen ontstaan.

Adore Your Smile gebruikt geen fluoride of peroxiden. Hoewel peroxide zeer effectief is in het bleken van de tanden beschadigt het ook het tandglazuur, waardoor de tanden kwetsbaarder worden en gevoeliger voor verkleuringen. Adore Your Smile maakt gebruik van een wetenschappelijke mix van natuurlijke ingrediënten zoals natrium bicarbonaat om op een veilige maar zeer effectieve manier die stralende, witte sprankelende glimlach te creëren, zonder je tanden te beschadigen. Give yourself a sparkling smile.

LET OP: Wanneer men facings of kronen heeft kunnen de resultaten afwijken omdat de originele kleur van deze vervangingen anders kan zijn dan die van de eigen tanden!

Prijzen:

– Basis behandeling (1x 25 minuten)           € 50,-

– Intensieve behandeling (2x 25 minuten)   € 75,-

NIEUW: Jaarabonnement

5 basisbehandelingen t.w.v. €250,- voor €200,-

 

 

Voor het bijhouden van uw witte tanden adviseren wij het gebruik van de top tandpasta V-white.

“Whitening” Tandpasta met vitaminen

V-White bevat vitaminen A, B en C en calcium peroxide. 
Vitamine A bevordert het herstel van tandvlees. 
Vitamine B remt de groei van bacteriën.
Vitamine C stimuleert de productie van collageen.
Calcium peroxide maakt de tanden op natuurlijke wijze lichter en bevordert de verwijdering van plaque.

 

Veilig voor gebruik op gebleekte tanden, kronen, beugels en zelfs kunstgebitten.

Toepasbaar:
V-White verwijdert koffie, thee, tabak en andere resten, waardoor de tanden hun natuurlijke witheid behouden of terugkrijgen.

Verkrijgbaar in:

50gr.   € 15,-

Openingstijden

Maandag

13:00 – 21:00 uur

Dinsdag

10:00 – 21:00 uur

Woensdag

10:00 – 21:00 uur

Donderdag

10:00 – 21:00 uur

Vrijdag

10:00 – 21:00 uur

Zaterdag

10:00 – 19:00 uur

Zondag

Gesloten

Contact

Kerkstraat 61 (passage)

5931 NM Tegelen

T: 06-45660951

E: info@sunset-beauty.nl

Google Maps

Sunset Beauty

Sunset-Beauty

Website gemaakt door UPsite